Klubnyheder

Frivillig i AUS basket

13. august 2019, 21.46

Frivillig i AUS basket

TAK skønne medlemmer! 

Sidste sæson viste I endnu engang, at vores klub kan noget helt særligt. I er med til at skabe en fantastisk klub med et fantastisk socialt sammenhold. Klubbens bestyrelse er alle frivillige, alle vores arrangementer er arrangeret af frivillige, og I møder op til frivilligt arbejde. 

Vi ved alt for godt at hverdagen kan være travl, og at det kan være svært at hive en dag ud af kalenderen for at tælle skruer i Stark. Husk derfor at støtte op om hinanden og hjælp jeres holdkammerater, holdledere og trænere. Endnu engang, tak skønne medlemmer! 

Vi har dog oplevet flere gange, at medlemmer bliver væk, uden at få byttet deres tjans med en anden. Dette går både ud over klubben, men allermest de andre medlemmer der er mødt op, som så står med problemet. 

Til generalforsamlingen besluttede vi, at trods de problemer vi har haft, fortsætter sponsorarbejdet. Det gør vi, da det er med til at tjene lidt penge ind til klubben og er med til at skabe det sociale sammenhold, som er klubbens identitet. 

For at sikre os at dem der får tjanserne møder op eller får byttet med en anden, indfører klubben sanktioner for dem, som bliver væk. Det er din vagt! Du har ansvaret! Byt den! Spørg klubben om hjælp! Eller hvis det er helt umuligt så kom til os i bestyrelsen. Men det er dit ansvar. Dukker du ikke op, er konsekvensen derfor at du får én måneds karantæne fra træning og kampe og du vil blive sat på næste tjans automatisk. Ja det er surt! Men vi har heldigvis en masse søde medlemmer, så det burde være muligt at finde en at bytte med. Du bliver bare nød til at gøre lidt for det!